Case Study

Change of Scandinavia

KUND
Change of Scandinavia
HANDELN
E-handeln
TJÄNSTER
Webbutvecklingstjänster
TEKNIKER
Sitecore, MS Dynamics, Infrastruktura
logo change

Change Lingerie är ett skandinaviskt klädmärke som finns i över 200 lokaler i Europa, Asien och Nordamerika, inklusive 21 lokaler i Polen. Antalet lokaler växer ständigt. Företaget intensifierar sin försäljning online.

 

Vi startade dåvarande projektets implementerings analys av Sitecore-systemet. Vi har definierat några viktiga frågor. Vi har börjat ta itu med de viktigaste av dem för att öka effektiviteten i företagets strategiska verksamhet och optimera effektiviteten av e-handelswebbplatser. Vi har skapat ett skräddarsytt team som har arbetat i ett halvt år för att optimera den nuvarande versionen av Sitecore-systemet. Vi tillbringade mycket tid på att lösa problemet med integrationen av Enterprise CMS med andra interna system. Det dagliga samarbetet genomfördes med flera företagsavdelningar; inklusive marknadsföring och IT. Våra implementationer hjälpte att optimera hela infrastrukturen, integrera Sitecore med MS Dynamics och beroende system.

5x
Ökning i webbplatsenshasitghet
5x
Ökning i daglig omsättning
15
Kogifi Team
case study book

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!