Case Study

Mercedes-Benz Manufacturing Polen

KUND
Daimler Fabrik i Jawor
INDUSTRI
Industriell Produktion
TJÄNSTER
Implementering av plattformen
TEKNIK
AIDAR LMS-teknik

Daimler är ett globalt lyxmärke inom bilindustrin. Varje år ökar märket sitt värde och utvidgar sin egen verksamhet. Företaget är känt över hela världen. Automotivepionjären har 175 000 anställda globalt. Konsortiet har tusentals högt kvalificerade experter. En oöverträffad producent med över 40 fabriker på alla kontinenter.

 

Den nya produktionslinjen i Jawor, som fokuserar på förbrännings- och elektriska motorer är Daimlers nya investering i Polen. Det är en av de mest moderna fabrikerna runt om i världen. Kogifi hjälper Mercedes att implementera anställdas utbildningspositioner. Den här gången är det inte en vanlig utbildning, utan utbildning i förstärkt verklighet VR. Vi har flyttat hela motorn till VR och möjliggjort lärande av följande monteringssteg. För implementering använde vi vår AIDAR LMS-lösning vilken som kunskapshanteringssystem är utrustad med moderna utbildningsterminaler som AR och VR. Åttiofem lektioner under varje efterföljande steg av monteringen leder anställda genom att utrusta dem med teoretisk och praktisk kunskap. Dessutom kan varje anställd spåra sina framsteg och motivera varandra genom att tillsammans ta hand om detaljer. Hela processen syftar till att förbättra produktionens kvalitet, öka hastigheten på kunskapsförvärv och minska misstag under produktionen.

1000
NYA MEDARBETARE
85
AR/VR-LEKTIONER
16
AIDAR LMS-EXPERTER

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!