Vi är ett team av Adobe AEM-experter som känner till digital marknadsföring inifrån och ut!

Vårt varumärkes framgång är förmågan att leverera komplex teknik- och företagsprojekt på en internationell skala, i enlighet med tidsfrister och en fast budget. Vi förkortar tiden av marknadsföring av en produkt och maximerar avkastningen på investeringen (ROI).

Vi har hjälpt våra partners och kunder med deras Adobe Experience Manager-projekt runt om i världen. Vi gjorde det genom att förvandla våra kunders visioner till framgång i e-handel. Vi erbjuder skräddarsydda team, skapar en CMS digitalstrategi och stöder kunder 24 timmar om dygnet!

Vårt team av experter är känt för att rädda Adobe AEM-implementationer. Med vår process kan du analysera den nuvarande implementeringen av tjänster, hitta luckor i den implementerade strategin och börja leverera förväntade resultat baserade på Adobe AEM.

20.000
FÖRETAG SOM FÅR STÖD
379%
ROI
10
MÅNADER FÖR AVKASTNING
$242 K
SPARNING PER 100 K

Vi fokuserar på:

Innehållshantering Kundupplevelse (CE) Multikanals kundupplevelse (Omnichannel) Butikens navigering Förstärkt och virtuell verklighet Artificiell intelligens Artificiella robotar och automation RPA Digital resurshantering Allmän säkerhet och privata moln

Upptäck processen av teknisk implementering!

Mer om implementeringsprocessen för våra lösningar:
  1. REVISION
  2. WORKSHOPS
  3. TEKNISK GENOMFÖRANDE
  4. UNDERHÅLL EFTER IMPLEMENTERING
  5. SKRÄDDARSYTT TEAM

Populära plattformar:

Kontakt!

Behöver du konsultation angående Digital Transformation, Design och utveckling av informationssystem, E-handel butiker, 24/7 Support eller ett Skräddarsytt Team av Specialister?

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!