INTRANÄT för FÖRETAG

Vi designar, implementerar och underhåller INTRANÄTSERVICE för FÖRETAG

Vi stöder företagens standard för samarbetshantering

  • Skräddarsydd Microsoft SharePoint-lösning Ett erfaret team som arbetar med polska och utländska kunders projekt. Uppmärksamhet på leveransprocessen i varje steg

FÖRETAGSINTRANÄT MS SharePoint

Design
  • Revision av krav och verkstäder av nyckelelement: kundkrav, anställdas krav, investerarkrav, UX / UI-projekt enligt vision- eller försäljningsstrategi.
  • Arbetet baserat på en MicrosoftSharePoint-produkt. Stand alone-lösning (återkallad) Cloud baserat på MS Office 365
Implementering
  • Baserat på Agil / Scrum-modellen som ger möjlighet till konstant förändring Dagliga möten som följer upp arbetet och dess fördelning. Möten angående progression, DEMO,varannan vecka. Lansering av lösningen på en utvald moln- eller nätverksinfrastruktur.
Integration
  • Integrering av MS SharePoint-lösningen med andra operativa system som verkar inom organisationen: ERP, CRM, Enterprise CMS, DAM, PIM och andra.
  • Implementering av GDPR-politiken för globala organisationer.
  • Implementering av kommunikation via en intelligent chatbot. Kogifi IAMBOT-lösning eller annat valt av kunden.
  • Implementering av företagets kunskapshanteringssystem Kogifi AIDAR LMS-lösning eller annat valt av kunden. 
Underhåll
  • Vidareutveckling av företagets Intrantätfunktioner i prenumerationsmodellen Underhåll av systemsäkerhet och prestanda genom implementering av övervakningssystem Tillgång till en support- och underhållslinje dygnet runt

Vi hjälper företag att implementera globala lösningar för företag

Idag är världen överbelastad med information. Detta gäller både privatliv och ekonomi. Tyvärr medför detta ofta problem och effektiv informationshantering och informationsflöde mellan t.ex. anställda inom företag är ett av de största problemen i modern ledning.

Med hjälp kommer IT-branschen, som har utvecklat skräddarsydda IT-system för effektiv informationsöverföring inom företag. Sådana system kallas företagsintranät. En av de största leverantörerna av denna produkt är Mircrosoft.

Kogifi erbjuder företag möjligheten att implementera ett företagsintranät baserat på Microsoft-lösningar. Våra experter kan stödja er genom hela processen, från planering till implementering och drift av det färdiga systemet. Fråga oss om skräddarsydda lösningar för ditt företag!

Våra kunders framgångshistoria:

Mercedes-Benz Manufacturing Polen

En av de mest innovativa Mercedes-fabrikerna i världen har utrustat sitt utbildningsteam med AIDAR LMS-lösningen.

Få reda på mer

Piwik PRO

Piwik Pro sökte stöd i design och utveckling för en del av sin lösning som ett plugin för Microsoft SharePoint.

Få reda på mer

Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise var mycket begränsad i sin verksamhet. Möjligheten att använda all funktioner på Sitecore-plattformen var en prioritet.

Få reda på mer

Populära plattformar:

Kontakt!

Behöver du konsultation angående Digital Transformation, Design och utveckling av informationssystem, E-handel butiker, 24/7 Support eller ett Skräddarsytt Team av Specialister?

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!