Magento stöder tusentals företag i världen! Vi vet hur man använder denna teknik!

Vi började tillhandahålla implementerings- och konsulttjänster på Magento direkt när Adobe har tagit över Magento. Redan från början har vi intensivt utvecklat våra färdigheter och etablerat samarbete med lokala Magento-partners i Polen och utomlands. Under många år har vi byggt vår kunskap och erfarenhet på Enterprise-plattformar bl.a. Adobe och Sitecore.

Med plattformen möjliggör skapande av unika och engagerande Omnichannel flerkanalköp.

Det är kundernas vanligaste val inom detaljhandeln, särskilt inom mode- och skorbranschen.

Vårt team av experter är känt för att rädda Magento-implementeringar. Med hjälp av vår process kan du analysera den nuvarande implementeringen av tjänster, hitta luckor i den implementerade strategin och börja leverera de förväntade resultaten på Magento-plattformen.

310.000
FÖRETAG SOM FÅR STÖD
320.000
MAGENTO-EXPERTER
82%
ÖKNING I FÖRSÄLJNING
$160 B.
MARKNADSVÄRDE

Vi fokuserar på:

Utformning av shoppingportalen Webbplatsens innehållshantering och innehållsstruktur Konstruktion och integration av PIM-system Design och hantering av köpprocesser Integration med betalningsportar Automation av köpprocesser med SI Optimering av köpprocesser med RPA Magento-integration med beroende ERP- CRM- och andra system Konstruktion av en skräddarsydd infrastruktur eller molntjänst Underhåll av den implementerade webbplatsen dygnet runt

Upptäck processen av teknisk implementering!

Mer om implementeringsprocessen för våra lösningar:
  1. REVISION
  2. WORKSHOPS
  3. TEKNISK GENOMFÖRANDE
  4. UNDERHÅLL EFTER IMPLEMENTERING
  5. SKRÄDDARSYTT TEAM

Våra kunders framgångshistoria:

Orbico Style

Orbico Style påbörjade aktiv försäljning av sina kunders produkter online med Adobe Magento-lösningen. Felaktigt implementerat CMS flera negativa konsekvenser.

Få reda på mer

Populära plattformar:

Kontakt!

Behöver du konsultation angående Digital Transformation, Design och utveckling av informationssystem, E-handel butiker, 24/7 Support eller ett Skräddarsytt Team av Specialister?

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!