Vi tillhandahåller kända tekniker! Inom räckhåll finns: Enterprise Intranet (Saharepoint Intranet) och alla andra Microsoft-kommunikationsverktyg.

Vi stöder ständigt våra kunder, implementerar programvaran på äldre systemversioner och hjälper även med att implementera pre-release versioner. Vi har för närvarande många Office 365/Cloud-projekt. Den kunskap och erfarenhet som vi har kommer att vägleda dig genom processen av maximal användning av Office 365-tjänster, särskilt i enlighet med: bästa praxis, säkerhetsstandarder och lagar.

Microsoft Office 365 erbjuder ett integrerat ekosystem av moln- och kontorsprogram som tillåter utläggning och datautbyte på det mest effektiva och enklaste sättet. För att nyttja detta system, internet och mobilappar till fullo krävs analys av behoven och nivån av organisationens mognad.

2 z 3
FÖRETAG ARBETAR PÅ PLATFORMEN
50%
AV 500 FÖRETAGSJÄTTAR
100+ M.
ANVÄNDARE
$2 B.
MARKNADSVÄRDE

Vi fokuserar på:

Team,

SharePoint Flow and Power-appar

Sökning Power Bi

Upptäck processen av teknisk implementering!

Mer om implementeringsprocessen för våra lösningar:
  1. REVISION
  2. WORKSHOPS
  3. TEKNISK GENOMFÖRANDE
  4. UNDERHÅLL EFTER IMPLEMENTERING
  5. SKRÄDDARSYTT TEAM

Våra kunders framgångshistoria:

Piwik PRO

Piwik Pro sökte stöd i design och utveckling för en del av sin lösning som ett plugin för Microsoft SharePoint.

Få reda på mer

Populära plattformar:

Kontakt!

Behöver du konsultation angående Digital Transformation, Design och utveckling av informationssystem, E-handel butiker, 24/7 Support eller ett Skräddarsytt Team av Specialister?

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!