Inte alla teknikpartners kan effektivt implementera CMS-plattformar, det kan vi!

Erkänd av analytiker och kunder som det bästa CMS för företag.

Med ett intuitivt användargränssnitt och oöverträffad digital marknadsföringsfunktion är Sitecore för närvarande en av de mest avancerade plattformarna för digital marknadsföring (CMS). Sitecore tillhandahåller en omfattande uppsättning digitala marknadsföringsverktyg som arbetar tillsammans i synergi för att öka kundengagemanget och affärsvärdet av dina digitala kanaler.

Det finns många Sitecore XP-implementeringspartners som kan utveckla och konfigurera en webbplats för dig, men vi vet hur vi kan utnyttja dess fulla potential. Vi är en digital marknadsföringsteknolog som hjälper dig att upptäcka och stärka din digitala mognad på Sitecore-plattformen och säkerställa en märkbar avkastning på investeringen.

5.200
AFFÄRSJÄTTAR
22.000
SITECORE EXPERTER
142%
ROI
$1,14 B.
MARKNADSVÄRDE

Vi fokuserar på:

Innehållshantering på nätet Kundupplevelsen (CE) Multikanals kundupplevelse (Omnichannel) Butikens navigering Förstärkt och virtuell verklighet Artificiell intelligens Artificiella robotar och automation RPA Digital resurshantering Allmän säkerhet och privata moln

Upptäck processen av teknisk implementering!

Mer om implementeringsprocessen för våra lösningar:
  1. REVISION
  2. WORKSHOPS
  3. TEKNISK GENOMFÖRANDE
  4. UNDERHÅLL EFTER IMPLEMENTERING
  5. SKRÄDDARSYTT TEAM

Våra kunders framgångshistoria:

Change of Scandinavia 

Change Lingerie behövde bygga om sin Sitecore-lösning och optimera sin hostinfrastruktur.

Få reda på mer

Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise var mycket begränsad i sin verksamhet. Möjligheten att använda all funktioner på Sitecore-plattformen var en prioritet.

Få reda på mer

Populära plattformar:

Kontakt!

Behöver du konsultation angående Digital Transformation, Design och utveckling av informationssystem, E-handel butiker, 24/7 Support eller ett Skräddarsytt Team av Specialister?

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!