Process av digital transformation

Vi börjar med en revision, men vi kan hoppa in när som helst...

HÖGSTA KVALITET FÖR VARJE STEG

1

REVISION

Våra experter ökar kundernas konkurrensfördel genom att göra flera analyser och tester som är utformade för att synliggöra deras svagheter. Vi testar verksamma företag. Vi tar på oss spännande utmaningar och löser svåra uppgifter. Samarbete med befintliga kunder är inte bara ett jobb utan också ett äventyr. Skräddarsydda team skapar en fullständig rapport om tekniska problem och våra framtida rekommendationer.

Approach Illustration Audit

2

WORKSHOPS

Skräddarsydda specialister hjälper att förstå möjligheterna med tillgängliga IT-lösningar. Vägar som våra kunder måste gå igenom för att uppnå sina strategiska mål kallas för workshops. Vi bygger en digital strategi för omvandling av företag tillsammans med optimering av företagets interna processer. Detta tillvägagångssätt resulterar i rätt val av hantering av viktiga programvarubehov, vilket i sin tur för succén av implementeringen närmare.

Approach Illustration Workshops

3

TEKNISK IMPLEMENTERING

Våra implementationer reglerar allt relaterat till visuell estetik och användbarhet. Skräddarsydda team av experter hjälper till vid konstruktion och design av informationssystem. Om projekten har startats av andra teknikpartners hjälper vi med vidare implementering genom att stödja de genomförda förändringarna. Våra team skapar applikationer / system baserade på oförstörbar kod, med ett fantastiskt gränssnitt byggt på visuella och tekniska trender.

4

UNDERHÅLL EFTER IMPLEMENTERING

Vi stöder kunder 24/7/365. Vårt servicecenter uppfyller industristandarder. Vi garanterar höga servicenivåavtal (SLA). Vi ger gör er nöjda med applikations- och värdstöd - ITIL och ISO20000. Vi övervakar applikationer och system. Våra experter vet omedelbart om en cyberattack har inträffat eller om infrastrukturen har slutat fungera. Våra skräddarsydda team går från on-prem till moln och från moln till on-prem enligt företagets strategi.

5

ETT SKRÄDDARSYTT TEAM

Vi har skräddarsydda team som består av specialister och experter inom många områden. Våra konsulttjänster, implementerings- och underhållstjänster ger tillgång till hundratals branschexperter: affärsanalytiker, arkitekter, programmerare, infrastrukturspecialister och administratörer samt programvarutestare. Cybersäkerhetsspecialister. Men även: team som arbetar med artificiell intelligens, maskininlärning och dataanalys, team som arbetar med virtuell och förstärkt verklighet.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Kontakta oss och fråga hur vi kan utveckla ditt företag!

Våra kunders framgångshistoria:

Change of Scandinavia 

Change Lingerie behövde bygga om sin Sitecore-lösning och optimera sin hostinfrastruktur.

Få reda på mer

Mercedes-Benz Manufacturing Polen

En av de mest innovativa Mercedes-fabrikerna i världen har utrustat sitt utbildningsteam med AIDAR LMS-lösningen.

Få reda på mer

Orbico Style

Orbico Style påbörjade aktiv försäljning av sina kunders produkter online med Adobe Magento-lösningen. Felaktigt implementerat CMS flera negativa konsekvenser.

Få reda på mer

Piwik PRO

Piwik Pro sökte stöd i design och utveckling för en del av sin lösning som ett plugin för Microsoft SharePoint.

Få reda på mer

Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise var mycket begränsad i sin verksamhet. Möjligheten att använda all funktioner på Sitecore-plattformen var en prioritet.

Få reda på mer

Populära plattformar:

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!