UTKONTRAKTERING

Vi är ditt team med fjärrspecialister som tillhandahåller tjänster från Polen

Utkontraktering är ett av sätten att nyttja Kogifi-erbjudandet

  • Utkontraktering hos Kogifi handlar om att skapa och anställa skräddarsydda team av IT-specialister. Våra programmerare arbetar på distans från kontor belägna i Polen.
  • Vi är en del av Europeiska unionen, vi reser ofta och kommer alltid ut först med ett sådant förslag. Vi arbetar med skräddarsydda molnlösningar och använder moderna onlinekommunikationsplattformar. Vi är tillgängliga dygnet runt.

OUTSOURCING @ KOGIFI

Skräddarsydda team
  • Vi skapar skräddarsydda team, vi har över 100 specialister ombord.
  • Vi har tillgång till 500 IT-specialister i Polen
Vi expanderar teamen
  • Våra IT-specialister blir en del av ditt team.
  • Vi talar engelska flytande. Vi deltar i Demo-möten och Retrospektioner
Hantering av relationer
  • Ditt skräddarsydda team kommer att tas hand om av vår lokala projektledning, som kommer att ta hand om rutinmässiga aktiviteter, t.ex. tidsrapportering, lediga dagar etc.
Samarbete med kunden
  • En av våra säljrepresentanter kommer att vara din huvudkontakt under projektet

Vi förstår vikten av konfidentialitet och partnerskap

Vi tillhandahåller våra utkontraktering-tjänster till många partners och kunder runt om i världen. Vi vet hur viktigt det är att vara en del av våra kunders team. Vi arbetar för dina strategiska mål!

I början ser kundens kontaktperson över behovet av ett skräddarsytt team, man bestämmer det månatliga antalet timmar med projektkompetens enligt vilka teamet skapas.

Skräddarsydda team skapas för minst sex månader vilket kunden är skyldig att täcka kostnaderna för.

Vi har förutsett lägre priser för perioden då klienten inte använder alla delar av teamet och väntar på att kraven ska komma eller väntar med sitt arbete på ett annat team.

Vi arbetar inom JAVA .NET och PHP som de huvudsakliga programmeringsspråken för webbapplikationer samt skräddarsydda stationära och mobila applikationer.

Vårt team består av specialister med fokus på Back-End, Front-end och DevOps. Vi har ett stort team av grafiker, analytiker och testare som stöder designarbetet.

Skräddarsydda projektledare för utkontraktering hjälper med hantering av semestrar, sjukfrånvaro av teammedlemmar samt deras prestationer.

Varje månad får kunden en sammanställning av arbetade timmar uppdelade i tilldelade projekt, som visar om den givna konsulten var aktiv i projektet hela tiden, väntade på ett nytt jobb eller var på semester.

Kunden har hela tiden möjlighet att hantera och påverka teamets arbete. Dess form och expansionsplan planeras i tid med kundens kontaktperson.

Arbetstimmarna registreras i Jira-systemet hos Kogifi eller på en annan webbplats som specificeras av kunden.

Konsulter reser till kunder för projektmöten som tidigare schemaläggs av kundens kontaktperson. Resor, boende och restid täcks av kunden. Till projekt där konsulternas resor ingår läggs på det individuellt överenskomna beloppet (lön).

Populära plattformar:

Kontakt!

Behöver du konsultation angående Digital Transformation, Design och utveckling av informationssystem, E-handel butiker, 24/7 Support eller ett Skräddarsytt Team av Specialister?

Vi använder cookies för att tillhandahålla tjänster och funktioner som erbjuds på vår webbplats och för att förbättra kvaliteten på tjänsten. Mer!